Om Nettothoughts

Hei og velkommen til Nettothoughts! Jeg setter vanvittig stor pris på at du har valgt å klikke deg inn akkurat her, for som navnet tilsier: Det er mye tanker. Jeg har alltid vært en som tenker på mye mer enn man sikkert bør, og det er nettopp derfor jeg tidlig tok penn til papir for å få utløp for dem. Før jeg begynte på barneskolen skreiv jeg dagbok på dagbok, i blokkbokstaver, løkkeskrift, og etterhvert – nå på tastatur.

Jeg er 26 år, og kommer fra Kvinnherad i Hordaland. Drømmen var likevel alltid å flytte til Oslo og drive med kunsteriske ting som jeg følte jeg ikke fikk utløp for hjemme på vestlandet. Jeg liker meg så godt i byen fordi så mye mer er akseptert. I ett større folkehav er det vanskeligere å skille seg ut, og jeg setter så pris på anonymiteten jeg føler på ved å gå gjennom gatene her. Og likevel skulle jeg bli popstjerne? 😉

En Master of Arts har jeg faktisk tatt, så om du trenger en låtskriver – look no further! Jeg har en utgitt EP som ligger på Spotify, og ved siden av musikken har jeg blitt utrolig glad i fotografi. Det passer seg jo selvsagt veldig fint siden bloggen består så mye av bilder. Som regel finner du Morten bak kamera, det er han som har lært meg det meste jeg kan. Før han kom inn i bildet satt jeg med ett gammelt Canon og tok bilder på automat-innstillinger, nå skyter jeg betalte oppdrag, konserter og Festivaler med ett utrolig fint Fuji-kamera som jeg ikke helt forstår hvordan jeg klarte meg uten før.

Det er mye å si, jeg er en bokorm, hestegal, dyre-elsker, vegetarianer, bedreviter, lytter, oppdagelse-entusiastisk reise-jente. Med flyskrekk. Og Angst. Men mest av alt er jeg bare meg, og jeg har en million tanker jeg trenger å få ut. Velkommen til Nettothoughts, jeg håper du trives i mitt lille univers.