august slipped away into a moment in time

Er det virkelig september allerede?


Jeg kan først av alt peke ut elefanten i rommet ved å si at ja, jeg har innsett at det eneste jeg skriver om er når jeg tar med katten min på spesielle ting. I regret nothing. Historien her kommer til å ende med at vi tok med oss Puma og gikk på tur i Østmarka, men den starter med noe helt annet: min egen obsession over klær.

For du vet når du ser et plagg du er overbevist om at du ikke kan komme deg gjennom sesongen uten? Sånn hadde jeg det, når twentyfour lanserte sin fantastiske nydelige, blå og brune, limited edition anorakk, tidlig 2019. For det første fantes det bare 800 av den, og for det andre minnet den meg om en Bergans-jakke jeg hadde hatt i barndommen, som jeg plutselig innså at jeg ikke kunne gå på tur igjen uten.

Helt tilfeldig, via veldig mange strategiske søk, fant jeg den på tise. Jeg fant den på tise, jeg fant den på en kjip online-butikk som kunne hadde igjen feil størrelse, og jeg fant den på finn.no. Lagt ut for bare noen dager siden, halv pris, RIKTIG størrelse. For å si det helt enkelt hadde jeg den på meg når jeg løp byen på langs i regnstorm, fire timer senere.

Så med ny jakke og en en indre lovnad om å gå mer i skog og mark, dro jeg med meg både katt og mann ut i Østmarka tidlig søndag ettermiddag. Puma var ikke helt i ekstase i starten av turstien, som sannsynligvis luktet som et festival-toalett for hunder for noen med hennes nese, men straks hun ble litt varm i trøya ble hun veldig varm i trøya, og det ble både treklatring og sprint-intervaller mellom meg og Morten store deler av turen.

Som bildene tilsier var dette veldig spontant, og hun ble geleidet rundt i kaninene sine kombinerte seler, hehe. Har veldig lyst å skaffe en langline for hund, en slik som kan strekkes ut og inn, så det blir kanskje en tur innom dyrebutikken før neste tur! For ja, dette gjør vi nok igjen 🙂 


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *