bogstad camping

Da har det endelig vært litt sommer på østlandet også! Ikke at det ikke har vært fint vær før, altså – men for tiden går det nesten ikke an å leve i Oslo. Man må ligge ute i Akerselva for å ikke krepere av varmen (eller myggstikk).

I helgen har vi hatt besøk av foreldrene mine, som hadde lånt seg bobil for anledningen. For et par! Om tjue-tretti år er jeg kanskje helt lik, men for øyeblikket er jeg litt for opptatt av stillestående flislagte bad med avløpsrør jeg ikke trenger å ofre en tanke. Til tross for å ikke være bitt av bobil-basillen, er jeg 300 % oppspist av mygg. I hele mitt Oslo-liv har jeg aldri så mye som hørt ordet «mygg» inne i sentrum, men nå. NÅ. Det er 2020 vet du. Alt går dunders.

Men med mygg og dommedag til sides: Er det ett sted jeg uten tvil skal tilbake til i sommer, må det være Bogstad. Tenk at jeg har bodd i Oslo siden 2012, og likevel aldri vært her? Eller, jeg hadde visst hatt en natt på campingplassen når jeg var liten – mamma fortalte skrekkhistorier om sanitæranlegget – men jeg kan bekrefte at dette er oppussa og krysser nå av hver eneste punkt på sjekklista.


Vi var ikke inne på selve Bogstad Gård, men nøyt livet en liten kilometer unna sandstranda. Her så vi på endene som lærte å svømme, drakk for mye Pepsi Max, badet og solte myggstikkene våre så lenge at jeg til slutt ble helt svimmel. Husk å spise i varmen, folkens, man merker ikke at man er sulten før det er for sent. Mat fant vi etter en liten times ventetid på Katla, hvor til og med de veldig kjipe Grandiosa-elskerne (meg og Pappa) ble positivt overraska. Lengter fortsatt etter mer av den desserten!


Denne helgen føltes vertfall som en liten miniferie, men reker på terrassen (jeg hadde vegetar-taco, hehe) og virgin drinks i fleng (har gitt opp alkohol). Mamma og Pappa har fått hilst på sitt nyeste barnebarn Puma, som de egentlig virka overraskende fornøyde med. Kanskje de endelig har innsett at alle mine avkom vil være firbeinte.

Bilder tatt av @wien_solberg

1 kommentar

  1. Dette var ei såå fin helg! 🤩💞 gleder oss til jobbehelg ilag med dåke i Kragerø! ♥️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *