falling winter crystals

Hei og hopp fra sofakroken! Dag to med stiv nakke står for tur, men i dag slapp i det minste migrenen taket – så da har man plutselig fått litt av livsgleden tilbake, til tross for at jeg i går kveld hadde så vondt at jeg lå og rullet i mørket med tårer nedover kinnene og hylte at jeg aldri hadde forstått aktiv dødshjelp bedre. Hilsen migrene og stiv nakke.


Til det litt mindre dystre: Det snør i Oslo! Jeg var nesten redd for at det allerede hadde blitt vår så tidlig i februar, men forhåpentligvis får vi den hvite jula som aldri kom i noen uker fremover. Så får jeg bare krysse fingrene for at jeg slipper unna isete fortau med fall og nakkesleng, jeg tror faktisk ikke jeg tåler flere gårsdager i år.

Dagen i dag skal bare brukes til å bli bedre. Jeg vurderer å bestille time hos naprapat, men blir fysisk kvalm av tanken på å legge meg flat på et bord hos en fremmed, sånn at de kan stikke nåler (og gud vet hva ellers) i nakken på meg. Mulig det blir thai-sjappa bortpå hjørnet istedenfor, vi får rett og slett se hva uken bringer. Kanskje Ibux-krem alene kan redde hele helsa mi, den reddet vertfall nattesøvnen etter utallige timer med smerteskrik.

Dagens tips: Gjør nakkeøvelser, forebygging er everything.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *