den første måneden i 2020


Jeg starter årets blogg med å falle så fabulously late inn i januar, at det faktisk er blitt februar. Det er litt vanskelig å sette fingern på akkurat hva det var som skjedde i måneden som gikk, men høydepunktet var definitivt å reise på hyttetur til Lifjell med Morten, Heidi og Hermann.


For det første, så var det den fineste hytta jeg har sett. Skikkelig Home&Cottage-stil, og jeg ble enda mer klar for å flytta til et svært hyggelig hus langt uti gokk, istedenfor å punge ut med femten lapper i måneden for å bo på veldig få kvadratmeter i Tigerstaden.

For det andre, så har jeg ikke tenkt så langt som til å ha en follow-up her, men jeg kan til eksempel nevne at om man kobinerer to kvelden med brettspill, med tiårets vinnerinnstinkter rundt bordet, og alle overlever – da kan man kalle seg venner på ekte. 

Det var forresten jeg som vant flest spill. 

Nei, en helg med gode venner, akebrett, overdose av taco og milevis med snø utenfor hyttevinduet – det var akkurat hva jeg trengte. Det er faktisk allerede noen uker siden, og jeg kjenner det blir godt å komme seg litt bort igjen snart. Veldig rart å være så rastløs, siden jeg egentlig er utrolig hjemmekjær. Man blir vel litt svimmel av hele livet når man går rundt i mørket dag ut og dag inn. Jeg har ingenting i mot vinteren så lenge den kan tilbringes slik som dette, men å sitte på kontoret og se sola gå ned timesvis før jeg skal hjem og spise middag… det er ikke like spennende 🙂

Takk for en kjempefin tur, beste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *