fenafjell + kaldestadåsen

Jeg snakker mye om hvor glad jeg er i den frihetesfølelsen av å stå på toppen av et fjell eller berg, og se ut over fjorden som slynger seg mellom landet langt der nede. Jeg snakker ikke så mye om hvor vanskelig jeg er å ha med å gjøre på vei opp. Jeg er den typen som jamrer og klager, puster og peser, hater vinden, hater stien, hater fjellet. Men så kommer man seg frem, og så er det egentlig veldig, veldig fint å vite at man har klart å kommet seg opp. Insert klein quote om motgang her…? 

Jeg tror de færreste ville kalt fenafjell og kaldestadåsen for «fjell», og det skal ikke jeg gjøre heller. Men det skal nevnes at sistnevnte hadde tau for klatring opp halve turen, og jeg gikk på ræv omtrent førtiåtte ganger på vei ned igjen på andre siden. Når det er storm, tornado og en stk veldig turglad hund som gjerne drar deg opp hver eneste bakke, da føltes det ikke langt unna ordentlig fjelltur. Det er sikkert femten år siden sist jeg satte fot på kaldestadåsen, og det utelukkende fordi gymlæreren slapp oss til en tidligere helg ved å hyle «spurt opp til åsen, så kan dere dra hjem!

Så rask har jeg vel kanskje aldri vært.

Det fineste med turen var kanskje at vi fant blåbær langs stien! Jeg kan ikke huske sist jeg spiste blåbær som ikke var et stk overprisa kjøp fra en kasse på Kiwi. Al natural vekker så mange barndomsminner!

I dag blir det nok et fjell, eller, et ordentlig fjell på agendaen. Det står mellom noen topper i Rosendal, så vi får se hvor vi ender opp. Siden det er meldt sol tenkte vi også å stikke innom Baroniet for å spise lunsj etterpå, og siden det er nøyaktig et år siden sist, og begge søstrene mine jobber der, så kunne det jo være på tide nå.

Kamera blir med på tur i dag og, så det oppdateres om ikke lenge ♥

2 kommentarer

  1. Heeeeeerregud så fine dere er ❤️❤️❤️ elsker disse bildene, like før jeg har dere som bakgrunnsbilde! Burgerklubben 💖💖

    1. nettothoughts

      ÅÅhh du må bli med hit neste sommer <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *