the sweet hotel life

Hei fra Stavanger!

Jeg startet dagen med å dukke opp til frokst 10 minutter før de begynte å rydde ned, M dukket opp 5 minutter etter stenging og forsto ikke hvordan noen kunne være så dumme å glemme å legge ut brødkniv 🤔 Jaja, så er ingen av oss morgenpersoner, men jeg vil påstå at noen er verre enn andre. Jeg drakk hvertfall så mye appelsinjuice at jeg sikkert ikke trenger mer drikke i dag, og klarte – til tross for morgentrynet – å ha en hyggelig samtale med den ene servitøren, som fortalte meg om sin fjorten år gamle datter som bare ville bruke plantemelk. Heia ungdommen!

Strengt talt har jeg såvidt vært her i 24 timer, men jeg føler det allerede har skjedde et par nevneverdige greier. 1) Åpent bakeri tilbyr verdens største, diggeste, ha-på-alt-du-vil veganske rundstykke. For min del var det mer som en tre-retters middag, og jeg kom bare halvveis før jeg måtte kaste inn håndklet. Anbefales. 2) Måkene er frekkere enn på stranda. Jeg gikk nedover gata med en halv cookie i hånda, og så angriper en av disse krekene meg. Altså, den landa i hånda mi i to millisekund, grabba med seg hele greia, og fløy videre. Har aldri vært mindre dyre-entusiast i hele mitt liv enn i det øyeblikket.

I all hovedsak er jeg her på jobb, mens M er på filmoppdrag. Å jobbe remote er jo drømmen, så jeg ble veldig fornøyd når jeg fikk muligheten til å prøve meg litt nå! Når arbeidsdagen er over skal jeg ut og oppdage Stavanger. Jeg har allerede begynt å spotte lokasjoner fra Lykkeland, og er helt i hundre. Kan sesong 2 komme snart, please?

Bilder tatt i Stockholm av Morten Wien Solberg @wiensol

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *