right now I’m..

… listening to: Twin Shadow feat HAIM – Saturdays

Du vet når du hører en sang for første gang, og så bare stemmer det? Jeg er litt sånn at jeg først går lei av sanger etter jeg har lært dem, så denne har jeg ingen intensjoner om å finne ut av teksten på. Likevel står den på daglig i stua mens jeg danser rundt med sofaputene. Det er bare så sykt GOOD VIBES at jeg ikke klarer la være. Heldigvis er M på kontoret når dette foregår, ellers tror jeg kanskje han hadde forlatt meg. 💃🏼

… considering watching: Tales of a City

Denne har jeg ikke sett enda, men jeg vet at det vil skje innen kort tid. Traileren på Netflix har allerede solgt meg, og jeg hører på soundtracket like ofte som forrige sang. Jeg vet ikke stort annet enn at den handler om ett sted hvor alt er trygt, uansett hvem du velger å elske.

… still thinking about: Someone Great

Ærlig talt: Jeg satte på denne på toget hjem fra Stockholm, fordi jeg ville ha noe lett å se på. Litt som når man setter på Friends etter en lang dag på jobben bare for å ha litt bakgrunnsstøy å ikke fokusere på. Dessuten kjenner kanskje noen igjen Jane the Virgin? Hun er definitivt ikke samme karakter i denne filmen, men jeg fikk så sykt stor respekt for henne som skuespiller. Hun er helt rå! Jeg lo så jeg grein, fikk lyst til å ringe bestevenninna for å dra på festival, og gikk gjennom knuste hjertet mitt all over again. Pro tip er å ha både sjokolade og lommetørkle tilgjengelig før du setter på denne.

… inspired by: Freeoversea


En instagram-konto drevet av paret Patricia & Miguel. De er kanskje noen av de søteste menneskene jeg har pratet med, til tross for at jeg aldri har møtt dem. I det store og hele er internettet sikkert fylt av mye tull, men folk som dette er det verdt å følge med på. De tar helt sinnsykt fine bilder, er helt råe på edit – men der de trekker det lengste strået er likevel på hva de velger å fokusere på: Our planet, og hvordan vi kan sette pris på og hjelpe den til å bli en bedre verden for oss alle 🌱

– Anette

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *