Waiting for summer like..


Coca Cola må gjerne sponse meg når som helst.

Jeg våknet i dag av at de grønne stilkene jeg plasserte i kjøkkenvinduet i går kveld, hadde blitt til blomstrende påskeliljer. Hurra! Jeg får som sagt ikke helt nok av planter om dagen, og selv om grønt står i fokus var det helt greit med litt gult her inne óg. Dagen har gått til gjennomgåing og redigering av bilder, og så kom jeg plutselig over den buketten av sommerbilder vi tok på Vålerenga i fjor. Fy søren for ett kult område, satser på at de ikke er mange ukene til vi har sommeren tilbake og vi kan sitte i bakhagen til Galgen og spise burger igjen. Hashtag lykke, for å si det sånn.

Nå skal vi straks rusle ned mot Markveien i jakt på noe vintage fra 20-tallet. I kveld blir det nemlig dobbel trettiårs-dag, og temaet er… Gatsby! Jeg gleder meg så sykt, og har allerede dratt frem den glitrende nyttårskjolen min for anledningen. Med fjær i hatten og (falsk) sigarett i hansken kan det jo ikke bli annet enn bra. Men først; kaffe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *