When in Paris

Er det noe jeg har savnet skikkelig de siste månedene, så er det å bare ta med seg kamera ut døra og bare skyte. Jeg vet ikke hvorfor jeg faller så dypt ned i den såkalte ‘vinterdepresjonen’ men den tiden før våren skikkelig trår til og alt bare er slaps og grått, da føler jeg meg uinspirert.

Men i går tok jeg en skikkelig jakt gjennom arkivet (som egentlig var en jakt etter morsomme bilder å poste på mamma sin facebook anledning bursdag) fant jeg både sol, sommer – og dette. Ett supert eksempel på noe så gøy, så enkelt. Disse bildene tok vi i Paris i Desember, uten noen som helst form for planlegging eller tilrettelegging. Studioleiligheten vi hadde lånt via AirBnb var rett og slett bare skikkelig fotogen. Bildet som henger bak meg tror jeg faktisk er av han som leide ut, og bandet hans hadde øvingslokale i samme gård som vi holdt til i. Utrolig hyggelig å komme hjem etter middag, høy på Paris-livet, vin og kjærlighet – også hører man ekte rå musikk dure ut gjennom studio-døra. Det er kreativitet jeg setter så pris på.

Vet ikke om jeg følte meg Vogue eller Medusa her, kanskje en mellomting? Fornøyd er jeg vertfall. Er det én ting jeg skal bli mye flinkere på fremover, er det ting som dette. Ikke planlegge så stort rundt det med å fotografere, eller bli fotografert. Just go with it. Lev i nuet, fotografer i nuet. Det er sånne øyeblikk man husker, og fra både min og M sin erfaring oss i mellom – da vi får de beste bildene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *